NOT: BU İLAN 2019-2018-2017 Girişli öğrencilerimizi ilgilendirmektedir. Yeni kayıt yapan öğrencilerimiz için geçerli değildir.

Lütfen aşağıdaki sıralama ile başvurunuzu yapınız.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğrencisi Olup 45 AKTS ders almak için başvuru yapacak olan öğrencilerimizin dikkatine;

45 AKTS ders almak için başvuru yapacak olan öğrencilerimiz  aşağıdaki formun çıktısını alıp ilgili alanları dikkatlice doldurup imzalayarak shmyo@avrasya.edu.tr adresine mail gönderip, asıl belgeyi SHMYO Müdürlüğüne postalamaları gerekmektedir.

Formu doldururken aşağıdaki hususları dikkatle inceleyiniz !!!1

1)  Ortalaması 2.00’ın altında olan öğrenciler 30 akts’ye kadar ders seçimi yapabilir. Ortalaması 2,00 üzeri ise 40 AKTS’ye kadar ÖBS üzerinden ders seçimi yapabilir.

2) 45 AKTS ders almak için başvuru yapacak öğrencilerimiz öncelikle öğrenci bilgi sistemi üzerinden ders kayıt işlemini tamamlamaları gerekmektedir.

3) Ders kayıt işlemini tamamlayan öğrencilerimiz öğrenci bilgi sistemi üzerinden alamadıkları dersler için form dolduracaktır.

4) Formu doldururken almak istediğiniz dersin veya derslerin bilgilerini doğru doldurmanız gerekmektedir. İlgili formda yanlış yaptığınız işlemlerin sorumluluğu kendinize aittir.

SHMYO 45 AKTS Dilekçe Örneği