EK SINAVLARA 2016-2015 ve 2014 Girişli  öğrenciler başvurabilir. Diğer öğrencilerimiz başvuru YAPAMAZ.

Başvuru basamakları ve sınav koşulları aşağıda belirtilmiştir…

Ek-Sınav-Hakkı-Başvuru-Dilekçesi-1-

2547 Sayılı Kanun’un 44/c maddesinin 6569 Sayılı Kanun’un 28. Maddesi ile değiştirilmesine göre; 2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılı sonunda azami süresi dolan Önlisans Öğrencileri için başvuru şartları ve koşulları aşağıda açıklanmıştır. Ek sınavlara 2016-2015 ve 2014 girişli öğrenciler başvurabilir. Diğer öğrencilerimiz başvuru yapamaz.

• Başvurular e-Posta yolu ile yapılacak olup başvuru belgesinin myosekreterligi@avrasya.edu.tr adresine başvuru formunu göndermeleri gerekmektedir.
  • Azami Süre Sonu II.  Ek Sınavları 04-08 Ağustos 2020 tarihlerinde yapılacak olup sınav tarihleri ayrıca duyurulacaktır.
  • Son Başvuru Tarihi 03.08.2020 olup, bu tarihten sonra gelen başvurular kabul edilmeyecektir.

Başvuru Şartları

1. Daha önce alıp devam şartını sağlayarak başarısız oldukları (FF,) derslerden ek sınav hakkını kullanabilirler.
  2. Azami Süre Sonu ek sınavlarına 2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılı ve öncesi kayıtlı öğrenciler başvuru yapabilirler.
  3. Başvuru yapacak olan ön lisans öğrencilerin başvuru formuna tüm ders bilgilerini eksiksiz olarak doldurması ve başvuru yapması gerekmektedir.

Başvuru Yaparken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

1. Evrak üstüne fotoğraf çekilerek gönderilen maillerde fotoğrafın düzgün ve okunabilir olmasına dikkat edilmelidir.
  2. Evrak el yazısı ile doldurulup gönderilmelidir. Dijital ortamda (elektronik kalem ile doldurulan ve imzalanan formlar) kesinlikle işleme alınmayacaktır.
  3. Evrak doldurulurken güncel tarih atılmalıdır. Gönderilen evrak mutlaka ıslak imzalı olarak doldurulmalıdır (İmzasız evraklar işleme alınmayacaktır).
  4. Başvuru yapacak öğrencilerimizin mail adresini kontrol edip tek bir mail göndermesi gerekmektedir. (Birden fazla kez mail atılması hem zaman kaybı hem de diğer öğrencilerin işlemlerinin gecikmesine yol açmaktadır).

Not: Başvuru formunda kayıt türünü yazarken öğrenci yatay geçiş ile üniversitemize kayıt yaptırmış ise; yatay geçiş yılı ve dönemini mutlaka belirtilmesi gerekmektedir.