1. İngilizce Hazırlık Sınıfının, 2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı Başarı Durumunu belirlemek amacıyla; öğrencilerin Güz ve Bahar döneminde aldıkları tüm derslerin yıl sonu ortalamaları belirlenerek 60 puan kriterine göre yıl sonu başarı durumları değerlendirilmiştir.
  2. Güz Döneminde vize notları %40 final notları %60 oranında, Bahar Döneminde ise Pandemi Dönemine ilişkin Senato kararı gereğince vize Notları %25, final notları ise %75 oranında başarı durumunu etkilemiştir.

Bu sonuca göre; Bahar Dönemi Final sınavına giremeyen veya girip de başarı durumu itibariyle 60 taban puanının altında olan öğrenciler “Bütünleme Sınavına” girebileceklerdir. İngilizce Hazırlık Sınıfının 2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı son başarı durumu aşağıdaki tabloda belirtilmiştir.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab