Sevgili Öğrencilerimiz,

23 Mart 2020 tarihinden itibaren sürdürdüğümüz uzaktan eğitim ile ders verme süreci, 29 Mayıs 2020 Cuma günü sona erecektir. Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığı’nın 11 Mayıs 2020 gün ve 30480 sayılı yazısı gereği sadece 2019-2020 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılına ait tüm sınavlarınız dijital imkânlar kullanılarak veya uzaktan eğitim yöntemiyle, aşağıda sunulan kararlar doğrultusunda yapılacaktır.

Üniversitemizce alınan bu kararlar, COVID-19 küresel salgın döneminde sizlerin, ailelerinizin, arkadaşlarınızın ve toplumun tüm bireylerinin sağlığını korumayı, devletimizin ilgili kurum ve kuruluşları tarafından salgına karşı verilen mücadeleyi desteklemeyi ve salgının yayılmasına neden olacak her türlü hareketlilik ve riskleri en aza indirmeyi amaçlamaktadır.

2019-2020 Bahar Dönemi sınavları ile ilgili Üniversitemiz web sitesinden yayınlanacak duyuruları dikkatle takip ediniz. Hepinize sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim. Evde kalın, hoşça kalın, sevgiyle kalın.

Prof. Dr. Kenan İNAN

Rektör

• 2019 – 2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı (Pandemi Süreci) Dönem Sonu Sınavları ile Bu Eğitim ve Öğretim Yılına Ait Diğer Sınavların (Bütünleme, Mezuniyet, Ek Sınav) Yürütülmesine İlişkin 21.05.2020 Tarih ve 12(204) Sayılı Senato Kararlarını görmek için tıklayınız.
  • 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı (Pandemi Süreci) Ön lisans, Lisans ve Lisansüstü Akademik Takvimi görmek için tıklayınız