Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı mesajı;

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Millî Mücadele Hareketini başlatmak üzere Samsun’a çıkışının 101. Yılını büyük bir heyecan ve coşkuyla kutluyoruz.

“Bizler, genç nesillerimizin gelecekte çok daha iyi imkânlara kavuşması, dünya gençleriyle rekabet edebilecek donanıma, birikime sahip olabilmeleri için var gücümüzle çalışıyor, her türlü imkân ve kaynaklarımızı gençlerimizin geleceği için seferber ediyoruz. Genç nesillerimizin, kendilerine sunulan fırsat ve imkânlardan azami ölçüde istifade edeceklerine, mazimizden aldıkları ilhamla, Türkiye’yi daha da büyütmek, hedeflerine ulaştırmak için özveriyle çalışacağına yürekten inanıyoruz.

Mustafa Kemal Atatürk’ün 1919’da yaktığı bağımsızlık meşalesi, Onun azim ve kararlılıkla oluşturduğu ilke ve devrimler Türk ulusunun yolunu aydınlattı. Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını şükranla ve rahmetle anıyor, başta evlerinde eğitime devam etmez zorunda olan, kavuşacağımız günü hasretle beklediğimiz öğrencilerimiz olmak üzere tüm Avrasya Üniversitesi mensuplarının ve tüm vatandaşlarımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.

Ömer YILDIZ
Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı