2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı  Tek ders Sınav Başvurusu yapacak Meslek Yüksekokulu  öğrencilerine Önemli Duyuru;

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı  Tek ders Sınav Başvurusu yapacak Meslek Yüksekokulu  öğrencileri 06.02.2020 tarihi mesai saati bitimine kadar  Şahsen veya E-posta yolu ile Yüksekokul Sekreterliğine başvuru yapmaları gerekmektedir.

E-posta yolu ile başvuru yapacak öğrencilerin myosekreterligi@avrasya.edu.tr adresine, aşağıda bulunan tek ders başvuru formunu eksiksiz doldurarak göndermeleri gerekmektedir. Belirtilen mail adresine sadece tek ders sınav başvuruları alınmaktadır. sınav notu itirazı vb işlemler dikkate alınmayacaktır.

Başvuru formunu doldururken Aşağıda belirtilen hususlara dikkat edilmesi gerekmektedir.

1) Evrak üstüne fotoğraf çekilerek gönderilen  mailler işleme alınmayacaktır.

2) Evrak el yazısı ile doldurulup gönderilmelidir. Dijital ortamda (Elektronik Kalem ile doldurulan ve imzalanan formlar) kesinlikle işleme alınmayacaktır.

3) Evrak doldurulurken güncel tarih atılmalıdır.

4) Gönderilen evrak mutlaka ıslak imzalı olarak doldurulmalıdır. (İmzasız evraklar İşleme alınmayacaktır)

5)Mail yolu başvuru yapacak öğrencilerin mail adresini kontrol edip tek bir mail göndermesi gerekmektedir. (Birden fazla kez mail atılması hem zaman kaybı hem de diğer öğrencilerin işlemlerinin gecikmesine yol açmaktadır.)

Tek Ders Sınavları 07.02.2020 Tarihinde Saat 15.00’da yapılacak olup, Sınava girmeye hak kazanan öğrencilerin listesi ayrıca ilan edilecektir. (Uzem Dersleri sınav saati Uzem Koordinatörlüğü tarafından ilan edilecektir.)