Dr. Öğr. Üyesi Eda KUŞKU SÖNMEZ Erasmus+ Personel Ders Verme Hareketliliği Kapsamında Bulgaristan’da ders verdi

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Eda KUŞKU SÖNMEZ, Erasmus+ Personel Ders Verme Hareketliliği kapsamında 2-6 Aralık 2019 tarihlerinde Bulgaristan’ın Filibe şehrinde bulunan Filibe Paisis Hilendarski Üniversitesi,  Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde okuyan 4. sınıf öğrencilerine Karadenizde Bölgesel Entegrasyon ve Türkiye, Avrupa Birliği Genişlemeleri ve Türkiye Örneği, Avrupa Birliği’nin Yeni Üyelik Şartları ve Müzakere Yürüten Ülkeler konularında dersler vermiştir. Beş günlük ders verme hareketliliğin oldukça verimli geçtiğini belirten Dr. Öğr. Üyesi Eda KUŞKU SÖNMEZ, hareketlilik esnasında hem Bulgar öğrencilerin hem de ilgili üniversitedeki öğretim görevlilerinin üniversitemize Erasmus+ programı kapsamında ziyarette bulunma niyetlerinin oluştuğunu belirtmiştir.