Avrasya Üniversitesi Meslek Yüksekokulu öğrencileri Dünya Aşçılar Günü’nde kermes düzenledi. Üniversitenin Pelitli Yerleşkesinde düzenlenen kermesin açılışına Avrasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kenan İNAN, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ersan BOCUTOĞLU, Genel Sekreter Gülay YENİÇERİ, MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Seda ÖZTÜRK’ün yanı sıra çok sayıda öğrenci ve akademisyen katıldı.

Aşçılık program başkanı Öğr. Gör. Mustafa Emre ŞİRİN’in yaptığı açıklamada, aşçılık programına her geçen yıl ilginin katlanarak arttığına vurgu yaparak “Öğrencilerimiz bu tür organizasyonlarda öğrendiklerini sunma şansı buluyor. Dünya Aşçılar Gününde yaptığımız etkinliğimize üniversitemizin diğer bölümlerinde eğitime devam eden öğrencilerinin de büyük ilgi göstermesi bizleri çok mutlu etmiştir. Bu vesileyle ülkemizde ve Dünyada aşçılık mesleğini icra eden tüm meslektaşlarımızın Dünya Aşçılar Günü’nü kutlarız” dedi.