Öğrencilerin ders kayıtlanması 27.09.2019 Cuma Günü Saat 23:59’a kadar uzatılmıştır.

Tüm öğrenciler ders kayıtlarını kendileri yapacaktır. Öğrencilerin ders kayıtlarıyla ilgili tereddüt yaşanması durumunda danışman hocalarına başvurmaları gerekmektedir.

– Bu yıl kayıt yaptıran 1.sınıf öğrencilerinin ders seçimi yapmasına gerek yoktur.
DGS ile gelen öğrenciler ise ders seçimini muafiyet işlemlerinden sonra danışman hocalarıyla birlikte yapacaktır.
– Ders kayıtlanma ekranında dersleri göremeyen öğrenciler ‘Listede Olmayan Ders Ekle’ butonundan kendi fakülte ve bölümünü seçerek dersleri görebilir.
Uzem dersleri için Üniversite Ortak – Fakülte Ortak seçilmelidir.
– Diğer fakülte ortak dersleri için öğrenci kendi fakültesini seçtikten sonra Fakülte ortak seçmelidir.
– AGNO’su 2’nin üzerinde olup 30akts’den fazla ders almak isteyen öğrenciler, 30akts’lik ders seçimini yaptıktan sonra kalan derslerini danışman hocalarıyla birlikte seçmelidirler..