2019-2020 Güz Dönemi Ders Kayıtları Hakkında
Sevgili Öğrenciler,
2019-2020 Güz Dönemi Ders kayıtları 16.09.2019 tarihi itibariyle başlamıştır.
– Bu yıl kayıt yaptıran 1.sınıf öğrencilerinin ders seçimi yapmasına gerek yoktur. Bu öğrencilerin ders seçimi hafta içerisinde otomatik olarak sistem tarafından yapılacaktır.
– DGS ile gelen öğrenciler ise ders seçimini muafiyet işlemlerinden sonra danışman hocalarıyla birlikte yapacaktır.
– Ders kayıtlanma ekranında dersleri göremeyen öğrenciler ‘Listede Olmayan Ders Ekle’ butonundan kendi fakülte ve bölümünü seçerek dersleri görebilir.
– Uzem dersleri için Üniversite Ortak – Fakülte Ortak seçilmelidir.
– Diğer fakülte ortak dersleri için öğrenci kendi fakültesini seçtikten sonra Fakülte ortak seçmelidir.
– AGNO’su 2’nin üzerinde olup 30akts’den fazla ders almak isteyen öğrenciler, 30akts’lik ders seçimini yaptıktan sonra kalan derslerini danışman hocalarıyla birlikte seçmelidirler..