2019 – 2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DEVAM EDEN ÖĞRENCİLERİN KAYIT YENİLME İŞLEMLERİ HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU!!!

Devam eden öğrenciler için 2019-2020 Eğitim Öğretim ücretleri ödenmeye başlanmış olup ; son ödeme tarihi 13.09.2019 dur.

Ödeme Şekli – 1 ;Bölüm ücretinin tamamı nakit olarak aşağıda yazan Iban numaralarına ödeme yapılabilir.Bölüm ücretini tamamı nakit ödeme yapamayanlar için en az 1/3 (üçte birini) anlaşmalı bankalarımıza nakit olarak veya muhasebe biriminden kredi kartına tek çekim (bütün banka kartlarına tek çekim yapılmaktadır) ,  geri kalan 2/3 (üçte ikisini) Pelitli Yerleşkesi Muhasebe Biriminde anlaşmalı kredi kartlarına 9 eşit taksitle ödeyebilirler.Öğrenim Ücretinin banka yolu ile nakit yatırırken dekontun açıklama kısmına öğrencinin Adı,Soyadı,T.C.kimlik no mutlaka yazılmalıdır ve nakit ödemeler ATM lerden değil  gişeler den yapılmalıdır.

NAKİT ÖDEME YAPILAN BANKA İSİMLERİ
ALICI ADIBANKA ADIIBAN NUMARASI
T.C. Avrasya ÜniversitesiAlbarakatürk Katılım Bankası

Değirmendere Şubesi

TR78 0020 3000 0210 7500 0000 01
T.C. Avrasya ÜniversitesiGaranti Bankası Merkezi ŞubesiTR82 0006 2000 1580 0006 2949 19

MUHASEBE BİRİMİNDEN KREDİ KARTINA 9 TAKSİT YAPILAN BANKA KARTLARI
AkbankHalkbankasıİş Bankası
Yapıkredi WordAlbarakatürk WordGaranti Bankası ve bonus özellikli bütün kredi kartları

UZAKTAN 9 TAKSİT YAPILAN BANKA KARTLARI
Garanti Bankası ve Bonus özellikli bütün kredi kartlarıYapıkredi Word ve Albarakatürk  Word kredi kartları

**** Kalan kısmı kredi kartına uzaktan 9 taksit yaptırmak isteyen öğrenciler 1/3 ü ödemiş oldukları dekontun görüntüsü ile ad , soyad , bölüm , tc ve öğrenci no ile birlikte kartın hangi banka kartına ait olduğu , 16 haneli numarası , son kullanım tarihi ay /yıl , arka güvenlik son 3 rakamı kayityenileme@avrasya.edu.tr  mail adresine mesai saatleri içerisinde (08.00-17.00 ) mail atarak 9 taksit yaptırabilirler.İKİ DEFA ÇEKİM YAPILMAMASI AÇISINDAN MAİLLERİN SADECE  BİR DEFA ATILMASI GEREKMEKTE OLUP  , MESAİ SAATLERİ DIŞINDA ATILAN MAİLLERE  İŞLEM YAPILMAYACAKTIR.

Ödeme şekli- 2 :  Bölüm ücretinin 2/3 lük kısmını taksitli ödemek isteyenler ve yukarıda yazılı olan kredi kartlarına sahip olmayan öğrenciler  , Albarakatürk Katılım Bankası ile Otomatik katılım sistemi (OTS) anlaşması yapılarak faizsiz en fazla 9 taksit yapma imkanı vardır. Bu işlemi yapabilmek için ilgili öğrencinin bölüm ücretinin en az 1/3 ünü ödediği dekontun görüntüsü ile birlikte  öğrencinin adı , soyadı , öğrenci no  ve TC kimlik numarası ile birlikte OTS sisteminden yararlanacak velinin adı , soyadı , TC kimlik no yazan bilgileri    kayityenileme@avrasya.edu.tr  mail adresine mail atarak gönderilecek olan proforma fatura ile Türkiye’nin her yerinde bulunan Albarakatürk Katılım Bankası Şubelerinden faizsiz eğitim kredisi kullanabilirler.Eğitim kredisi kullanan öğrenciler bankadan alınan taksit tablosu ile birlikte 1/3 lük dekontu aynı anda kayityenileme@avrasya.edu.tr mail adresine gönderilmesi durumunda ders kayıt sistemleri aktif hale gelecektir.

Dönem veya yıl uzatan öğrenciler için vermeniz gereken ders sayısı;

1- Güz ve Bahar döneminde toplam 3 ders ise kredi başı ücret ödenir.2019-2020 yılında kredi başı ücret 500.00 TL dir. Staj ücreti AKTS üzerinden alınır ve AKTS ücreti de 500,00 TL dir.

2-Dersler 3 ‘den fazla olup hepsi tek bir döneme ait ise (güz veya bahar) yarım dönem ücreti ödenir. Öğrencinin herhangi bir  bursu var ise (tam burs , %50 , %75 , %20 , tercih bursu  v.b.) burs kesilir ve tam ücret üzerinden yarım dönem ücreti ödenir.

3-Dersler 3’den fazla  hem güz hem de bahar dönemine ait ise yıllık ücret ödenir.(örneğin bir öğrencinin güz döneminden 3 dersi bahar döneminden 1 dersi varsa yılık ücret ödeyecektir). Öğrencinin herhangi bir  bursu var ise (tam burs , %50 , %75 , %20 , tercih bursu  v.b.) burs kesilir tam ücret ödenir.

4-Kredi başı ödeme yapacak olan ve yarım dönemde mezun olacak olan öğrenciler ödeme yapmadan önce danışman hocalarından 2019-2020 yılı eğitim öğretim döneminde alacağı derslerin isimleri ve kredileri yazılı olan  transkript belgesini muhasebe birimine getirdikleri takdirde ödemeleri tahsil edilecektir. Yıllık ücret ödeyecek olan öğrencilerin imzalı yazı getirmelerine gerek yoktur.