1. Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından yürütülen ortak zorunlu dersler ATA I-II, TDB I-II, YDB I-II ve ENF kodlu derslerdir.  Bu derslerden birinden ya da birkaçından sorumlu olan öğrenciler sınava girmek zorundadır. Belirtilen bu 7 dersin sınavları aynı anda kitapçık şeklinde yapılacağından öğrenciler hangi dersten sınava girdiyse o ders ya da derslerin sınavlarını yapması gerekmektedir.
  2. Derslere ait soru numaraları aşağıdaki gibidir ve OPTİK FORMA YAPILACAK İŞARETLEMELERDE BU SORU NUMARALARINA GÖRE İŞARETLEME YAPILACAKTIR.
  3. DERS KODUDERS ADISORU NUMARASI
    ATA 1001 (101-201)Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi-I1.....20
    ATA 1002 (102-202)Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi-II21.....40
    TDB 1001 (101)Türk Dili-I41.....60
    TDB 1002 (102)Türk Dili-II61.....80
    YDB 1001 (101)İngilizce-I81.....100
    YDB 1002 (102)İngilizce-II101.....120
    ENF 101-102Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı121.....140
  4. Merkezi Sınav Hizmetleri Birimi tarafından Ortak Zorunlu Derslerin 2018-2019 Yaz Dönemi Arasınavları 2 EYLÜL 2019 tarihinde TEK OTURUMda gerçekleştirilecektir.
    *** Sınavlar Pelitli Yerleşkesi’ nde yapılacaktır.
    *** Sınav saat 14.00‘da başlayacaktır.
    *** Öğrencilerin sınav saatinden en az 15 (onbeş) dakika önce sınav salonunda, listelerde belirtilen sıralarda hazır bulunmaları gerekir.
    *** Sınav binasına girişler sınav saatinden  45 (kırkbeş) dakika önce başlayacaktır. Yoğunluktan dolayı yaşanabilecek sorunları önlemek amacıyla öğrencilerin girişlerde belirtilen süreleri dikkate almaları önemle rica olunur.
  5. *** Sınavların yapılacağı Sınav Binasının girişinde kimlik kontrolü yapılır.*** Öğrencinin sınava girebilmek için, mevcut yılın bandrolüne sahip öğrenci kimliğine (Öğrenci kimliğini kaybetmiş öğrenci E-devletten öğrenci belgesi alabilir.) sahip olması ve mutlaka görevlilere bina girişinde ibraz etmesi zorunludur.*** Öğrenci kimliği ile ilgili herhangi bir şüphe oluşturan durumda görevli personel öğrenciden ikinci bir kimlik belgesi olarak soğuk damgalı-onaylı özel kimlik belgesini (TC Kimlik Kartı, TC Nüfus Cüzdanı, Pasaport, KKTC Kimlik Kartı, Sürücü Belgesi) göstermesini isteyebilir ve öğrencinin ikinci bir kimlik ibraz etme yükümlülüğü vardır. Bu nedenle öğrencilerin sınava gelirken yanlarında ikinci bir kimlik belgesi bulundurmaları yararlarına olacaktır.*** Öğrenci Kimliği olmayanlar sınava kesinlikle alınmayacaktır. Ayrıca sınav salonunda öğrencilerin kendisine tahsis edilmiş olan sınıfta ve sıranın üstüne kimliklerini koymak suretiyle sınav salon görevlisine kimliklerini ibraz etmesi gerekir.
  6. Sınav güvenliği sebebiyle daha önce ilan edildiği üzere ilgili yönetmelik gereği;  Sınav salonuna sadece kalem, silgi gibi sınavın yazılmasında kullanılacak gereçler ile öğretim elemanı tarafından sınavda kullanılmasına izin verilmiş kaynaklar getirilebilir. Ayrıca, sınav salonuna, diğer öğrencileri rahatsız etmeyecek şekilde tüketilmesi ve geride çöp bırakılmaması koşuluyla şekerleme ve su getirilebilir. Öğrencilerin sınav salonuna cep telefonu, ders notu, ders kitabı, elektronik malzemeler ile girmesi suçtur ve yasaktır. Sınav görevlisi veya görevlilerinin; sınav salonunda sınava giren öğrencilerin üzerilerinde, sıralarında veya erişebilecekleri kadar yakın mesafede cep telefonu ve benzer elektronik iletişim cihazlarının varlığını tespit etmesi durumunda ilgili öğrenci veya öğrencilere kopya işlemi yapılır.
  7. Öğrencilerin hangi sınıfta sınava gireceğine ilişkin listeleri aşağıdadır. Listelerde herhangi bir sıralama ölçütü yoktur ve listeler karma yapılmıştır. Bu sebeple hangi sınıfta ve saat kaçta sınava gireceğinizi bulmak için: Listelerin yayınlandığı dosyayı bilgisayarınıza indirin. İndirdiğiniz dosyaları açın ve Ctrl + F tuş kombinasyonuyla öğrenci numaranızı ya da Ad-Soyad bilginizi aratarak gireceğiniz oturum ve sınıf bilgisini öğrenebilirsiniz.

SINIF LİSTELERİ