2018-2019 YAZ OKULU ÖDEMELERİ HAKKINDA BİLGİ

• 2018-2019 yaz okulu dersleri 08.07.2019 tarihinde başlayacaktır. Seçilen derslerin ödemeleri 05.07.2019 Cuma günü saat 17.00 mesai bitimine kadar ödenmesi gerekmektedir. Ödeme yapıldıktan sonra açılan dersler ilan edilecektir.
  • 667 KHK kapsamında kapatılan Üniversitelerden gelen öğrencilerin ödemeleri muhasebe tarafından hesaplanacak olup sistemde karşılarına çıkan ücreti dikkate almamaları gerekmektedir. 667 KHK kapsamında gelen öğrenciler YÖK’ün sunmuş olduğu iki seçenekten birini tercih edebilirler. Öğrenciler isterse yaz okulu öğretimine devam edecekleri yükseköğretim kurumunun (T.C. Avrasya Üniversitesi) kendi öğrencileri için belirlemiş olduğu yaz okulu öğrenim ücretini (1 ders kredi başı 450,00 TL)  , isterse bir ders için yaz okulu öğrenim ücretinin ; Öğrencinin 2018-2019 eğitim öğretim dönemi için ödemiş olduğu öğrenim ücretini bir yıllık 60 AKTS kredisine bölerek bulunan 1 AKTS ücretini seçmiş olduğu dersin yada derslerin toplam AKTS kredisi ile çarpımı sonucunda hesaplanan miktarı ödeyeceklerdir.
  • Seçtiğiniz derslerden açılmayan dersinizi sistemde borç gözükmemesi için verilen süre içerisinde iptal etmeniz gerekmektedir.
  • Açılmayan dersin yerine açılan dersi verilen süre içerisinde seçebilirsiniz.Verilen süre içerisinde ders değişikliği yapmayan öğrenci seçmiş olduğu dersleri hiçbir sebeple değiştiremeyecektir.
  • Ödemeler anlaşmalı bankalarımıza havale ,eft yolu ile yada okuldan garanti bankası ,yapıkredi word, albaraka word, halbankası , işbankası akbank ve bonus özelliği olan kredi kartlarına en fazla 3 taksit olarak çekilecektir.
  • Kredi kartıyla uzaktan ödeme yapmak isteyen öğrenci Tc kimlik numarasını , Adı ve soyadını , ödemesi gereken tutarı,  kredi kartı numarasını , son kullanım tarihi , arka güvenlik kodu son 3 rakamı mail atarak okula gelmeden işlem yaptırabilir.Ödemenin iki kere çekilmemesi açısından kredi kartı bilgilerinizi yazokulu@avrasya.edu.tr  mail adreslerine sadece bir kez mail atınız. Aksi takdirde birden fazla mail atan  kredi kartı bilgilerinden iki kez para çekilmesinden Muhasebe birimi sorumlu değildir. Uzaktan ödemede taksit yapılabilecek kredi kartları garanti, yapıkredi Word, Albaraka Word ve tüm bonus özellikli kartlardır. Toplam 3 taksit yapılmaktadır.
  • Mailde bilgileri eksiksiz bir şekilde gönderen öğrencilerin işlemleri yapılacak olup  işlem tamamlandığında gelen maile karşılık işlem yapıldı maili gönderilecektir.

NAKİT ÖDEMELER İÇİN ANLAŞMALI BANKALAR

Alıcı Adı: T.C. Avrasya Üniversitesi

Albaraka Türk Katılım Bankası Değirmendere Şubesi :

Iban No: TR78 0020 3000 0210 7500 0000 01 (Albaraka Türk Katılım Bankası gişelerinden yapacağınız ödemelerde anlaşma gereği herhangi bir

‘’ masraf’’ alınmayacaktır).

Alıcı Adı: T.C. Avrasya Üniversitesi

Garanti Bankası Merkez Şubesi :

Iban No: TR82 0006 2000 1580 0006 2949 19 (Garanti Bankası gişelerinden yapacağınız ödemelerde anlaşma gereği herhangi bir

‘’ masraf’’ alınmayacaktır).

*** Ödemeleri gişelerden yaparken dekontun açıklama kısmına öğrencinin Adı soyadı T.C. kimlik numarası ve yaz okulu ibaresi eklenmelidir.