STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

2018-2019 Eğitim – Öğretim yılı yaz döneminde staj yapacak öğrencilerimiz, staj yapacak olduğu iş yerleri tarafından istenen sigortalı işe giriş bildirgesini staja başlamış olduğu gün elden teslim yolu ile üniversitemiz muhasebe biriminden yada gelemeyen öğrenciler için aşağıda yazılı olan e mail adresine bilgilerini (isim,soy isim , tc no, staj başlangıç tarihi belirterek) e-mail yolu ile gönderen öğrencilere aynı mail üzerinden evrakları mail olarak gönderilecektir.

Sigortalı işe giriş bildirgesi staj formunda yazmış olduğunuz başlangıç tarihinde çıkar.

STAJINIZ BAŞLAMADAN SİGORTALI İŞE GİRİŞ BİLDİRGESİNİ TALEP ETMEYİNİZ.

Staj yapacak her öğrencinin mağduriyetine sebep olacak mail kirliliğine yer vermemek için staja başlamış olduğu günde sadece 1 kez mail atmasını önemle rica olunur.

e- mail : staj@avrasya.edu.tr (STAJ FORMUNUZDA YAZAN BAŞLANGIÇ TARİHİNDEN ÖNCE SİGORTALI İŞE GİRİŞ BİLDİRGESİNİ TALEP ETMEYİNİZ.)