SHMYO  Ağız Diş Sağlığı Programı olarak her yıl gerçekleştirilen ”Sağlıklı Dişler, Temiz Gülüşler” konulu eğitim Pelitli Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulu 2. sınıf öğrencilerine öğrencilerimiz tarafından aktarıldı. 15.05.2019 tarihinde gerçekleştirilen eğitime 20 civarında öğrencimiz gönüllülük ilkesiyle katıldı. Yaklaşık 300 öğrenciye hitap eden geleceğin Ağız ve Diş Sağlığı Teknikeri adayı öğrencilerimiz, ayrıca diş fırçası ve diş macunu dağıtarak diş fırçalamaya dikkat çekti. Ağız ve Diş Sağlığı program başkanı Öğr. Gör. Arif AKSOY konuyla alakalı olarak; sağlıklı bir ağız florasının küçük yaşlarda ağız ve diş sağlığına dikkat etmekten geçtiğini, bu bağlamda başta anne babalar olmak üzere biz akademisyen ve öğrencilerimize büyük sorumluluk düştüğünü belirtti. Okul yönetimine teşekkür edene AKSOY bir eğitim-öğretim yılının daha güzel bir etkinlikle sonlandırılmasından mutluluk duyduğu her yıl bu tip etkinliklerin devam edeceğini söyledi.