Değerli Öğrencilerimiz,

2019-2020 Akademik Yılı Güz dönemi Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği ve 2018-2019 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenci Staj Hareketliliği faaliyetine başvuran öğrencilerin komisyon değerlendirmeleri gerçekleşmiş olup, nihai tablolar ektedir. Gitmeyi hak kazanan öğrencileri tebrik ederiz. 22 Mart 2019 Cuma günü Pelitli Yerleşkesi D-203’de 16:00’da süreç hakkında bilgilendirme toplantısı yapılacaktır. Asil ve Yedek Listesindeki tüm öğrencilerin toplantıya katılımı zorunludur.

Seçilen öğrencilerimizden, faaliyete katılmaktan feragat etmek isteyecek adayların, bu durumlarını 29 Mart 2019 tarihine kadar Koordinatörlüğümüze bildirmeleri halinde, gelecek başvuru dönemlerinde -10 puan uygulanmayacaktır. Aksi takdirde, takip eden Erasmus başvurularında toplam puanlarından 10 puan eksiltilecektir.

Staj hareketliliğinden faydalanacak öğrencilerin en geç 30 Nisan 2019 tarihi mesai bitimine kadar Staj yapacakları kurumdan aldıkları Kabul Mektubunu Koordinatörlüğümüze teslim etmeleri gerekmektedir.

İlgili tarihe kadar kabul mektubu getirmeyen asil listesindeki öğrencilerin hakkı yedeklere devrolacağından, yedek listesindeki öğrencilerin de Kabul Mektubu almalarını önemle duyururuz.

Not: Staj faaliyetinden faydalanacak öğrencilerin aşağıdaki ülkeler dışında alacakları Kabul Mektubu geçersiz sayılacaktır:

Avusturya, Danimarka, Finlandiya, Fransa, İrlanda, İtalya, Lihtenştayn, Norveç, İsveç, Birleşik Krallık, İzlanda, Lüksemburg, Almanya, Hollanda, Belçika, İspanya, Portekiz, Malta, Yunanistan, Hırvatistan, Çek Cumhuriyeti, Slovenya, Letonya, Litvanya, Macaristan, Makedonya, Polonya, Romanya, Slovakya, Bulgaristan, Estonya.