2018-2019 Bahar Dönemi Ders Kayıt İşlemleri

Sevgili Öğrenciler,

2018-2019 Bahar Dönemi Ders Kayıt İşlemleri başlamıştır. Ders Kayıt Ekranı’na giriş yapamayan öğrencilerin derskayitlanma@avrasya.edu.tr adresine ad,soyad,öğrenci no ve TC Kimlik Numaralarını mail atarak sistemlerini açtırmaları gerekmektedir. Bir (1) kez mail atmanız yeterlidir. Gelen maillere sıra ile cevap verilmektedir. Tekrar mail atmanıza ya da telefonla aramanıza gerek yoktur. Ders kayıt işlemleri 23.02.2019 tarihine kadar devam edecektir. Dersler akademik takvimde belirtildiği gibi 11.02.2019 tarihinde başlayacak bu tarihten itibaren devamsızlık alınacaktır.

ÖNEMLİ DEĞİŞİKLİK: Birinci (1.) sınıflar da dahil tüm öğrencilerin ders kaydını kendilerinin yapması ya da danışmanlarıyla birlikte yapmaları gerekmektedir.