Meslek Yüksekokulu Tek ders Sınav Başvurusu
Şahsen başvuru yapacak öğrencilerimiz MYO sekreterliğine 25.01.2019 tarihi mesai bitimine kadar dilekçe ile başvuru yapabilirler.
E-mail ile başvuru yapacak öğrencilerimiz 27.01.2019 (Pazar) gününe kadar ilgili evrakları göndermeleri gerekmektedir.
Tek Ders Sınavına girecek olan,
MeslekYüksekokulu öğrencilerinin Tek Ders başvuru dilekçesini eksiksiz olarak doldurup Yüksekokul Müdürlüğüne başvuru yapması gerekmektedir.
Başvurular Şahsen, E-Mail veya Posta yolu ile yapılacaktır. Son başvuru tarihi şahsen başvuru yapacaklar için 25.01.2019 (Cuma) saat 17:00, E-Mail ile başvuru yapacaklar için 27.01.2019 (Pazar) kadardır.
Tek Ders Sınavına girmeye hak kazanan öğrencilerin listesi ayrıca ilan edilecektir.
E-Mail ile başvuru yapacak Meslek Yüksekokulu, öğrencileri myosekreterligi@avrasya.edu.tr adresine (.pdf) uzantılı belgelerini ilgili mail adreslerine göndermeleri gerekmektedir.
Not: Evrak üstüne fotoğraf çekilerek gönderilen belgeler kabul edilmeyecektir.
Tek Ders Sınav Tarih ve Saati : 29 Ocak 2019 — 13.00 Sınav yerleri ayrıca duyurulacaktır.
(Uzem Dersleri UZEM Koordinatörlüğü tarafından ilan edilecektir.)