Avrasya’dan Diyarbakır’a Dostluk Köprüsü
Girişimcilik – Yenilikçilik Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Murat Şahin’in sosyal girişimcilik kapsamında organize ettiği yardım projesinde, Avrasya üniversitesi Genel Sekreteri Gülay Yençeri’nin destekleriyle ve üniversitemiz öğrencileri ile birlikte, Diyarbakır ili Silvan ilçesi Dönenkaya İlkokulu öğrencilerine çeşitli kırtasiye malzemeleri gönderimi gerçekleştirildi.
Sayın Şahin bu etkinlikte; Sosyal girişimcilik kapsamında organize edilen kapsamlı yardım projelerinin, öğrencilerin sosyal sorumluluklarını artırmalarının yanı sıra sosyal girişimcilik anlamında da deneyim kazanmaları için önemli olduğunu belirtti. Öğrencilere her alanda girişimcilik aşılamayı hedeflediklerini ve dönem içinde birçok başarılı projeye de imza attıklarını ifade etti. Öğrencilerin ilgi duydukları alanlardaki girişimcilik etkinliklerine yönelik proje oluşturduklarını ve onları ülkemizin geleceğine dahası topluma faydalı üstün donanımlı bireyler olarak kazandırmayı hedeflediklerini söyledi. Bu etkinlikte yer alan öğrencilerde ayrıca memnuniyetlerini dile getirdi.