Avrasya Üniversitesi Girişimcilik – Araştırma ve Uygulama Merkezi MüdürüÖğr. Gör. Murat ŞAHİN öncülüğünde, öğrencilerin “BENOKUDUMSENDEOKU” sosyal girişimcilik projesi kapsamındaTrabzon Yomra ilçesine bağlı Maden Ortaokulu’nun kütüphanesi için toplanan 200’den fazla kitapokul çalışanları ve okul aile birliği temsilcilerineteslim edildi.
Sayın Şahin ve beraberindeki öğrenciler, çocuklar için hazırlanan kitapları;Maden Ortaokulu çalışanları ve okul aile birliği temsilcileri vasıtasıyla Maden Ortaokuluna ulaştırdı. Sayın Şahin, kitap bağışının toplum ve ülkemiz için nitelikli kuşakların yetişmesinde önemli rol oynadığını ve bu projelerin yaygınlaştırılarak evde atıl duran kitapların köy okullarına ulaştırılması gerektiğini ifade etti.