AVRASYA ÜNİVERSİTESİ

Başvuru Adresi  : metin.yenigun@avrasya.edu.tr

m.emresirin@avrasya.edu.tr

Katılım Şartları         :
Yukarıda belirtilen kategori ve sıkletlerde BAY-BAYAN katılabilir.
Tüm sıkletlerde SAĞ KOL ve SOL KOL müsabakaları yapılacaktır. Yarışmanın yapılabilmesi için  her sıklette en az 4 sporcunun başvuru yapması gerekmektedir.
Engelli sporcular, engelli kategorisi açılmazsa istemeleri halinde engelli olmayan sporcularla yarışabileceklerdir.
Hakem ve Gözlemci: Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu tarafından             yetkili    hakem ve gözlemciler görev alacak.
Müsabaka Kuralları  : Uluslar arası bilek güreşi müsabakaları  (WAF ) kuralları geçerlidir.
Ödüller                     : Her sıklette ilk  3’e girenlere başarı belgesi verilecektir.

Not                :
1-      Katılım şartlarında belirtilen maddelere uymayan sporcular yarışmaya alınmayacak.
2-      Yarışmaya katılan sporcular Avrasya Üniversitesi Öğrenci Kimlik Kartlarını mutlaka yanlarında getirecekler.

3-      Katılım MYO Bünyesinde yapılacaktır.
4-      Sporcular müsabakalarda yarışacağı kolunu dirseklerden itibaren açık olacak şekilde bir giysi tercih etmelidir.
5-      Yarışmalarımızda müsabaka katılım ücreti kesinlikle alınmayacaktır.

Tertip Komitesi

Öğr.Gör.Metin YENİGÜN