UZEM DERSLERİ ARASINAV PROGRAMI

Not: Listeler 09.11.2018 tarihinde yayınlanmış olup tekrar yayınlanmaktadır. Önce yayınlanan listelerle aynı şekildedir. Herhangi bir değişiklik olmamıştır. Lütfen listeleri dikkatlice kontrol ediniz.

1. Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından yürütülen ortak zorunlu ders olan HUKUKUN TEMEL KAVRAMLARI Bu dersten sorumlu olan öğrenciler sınava girmek zorundadır.
  2. Ders 20 sorudan oluşmakta olup sınav süresi 25 dakikadır.
  3. Bu dersin 2018-2019 Eğitim-Öğretim yarıyılı güz dönemi arasınavı16 KASIM 2018 tarihinde PELİTLİ YERLEŞKESİNDEsaat 10.00’dayapılacaktır.
    *** Öğrencilerin sınav saatinden en az 15 (onbeş)dakika önce sınav salonunda, listelerde belirtilen sıralarda hazır bulunmaları gerekir.
    *** Sınavların yapılacağı Sınav Binalarının girişinde kimlik kontrolü yapılır.

*** Öğrencinin sınava girebilmek için, mevcut yılın bandrolüne sahip öğrenci kimliğine (Öğrenci kimliğini kaybetmiş öğrenci, öğrenci belgesini almalıdır. Öğrenci belgesi E-devlet’ten alınabilir.) sahip olması zorunludur.

*** Öğrenci kimliği ile ilgili herhangi bir şüphe oluşturan durumda görevli personel öğrenciden ikinci bir kimlik belgesi olarak soğuk damgalı-onaylı özel kimlik belgesini (TC Kimlik Kartı, TC Nüfus Cüzdanı, Pasaport, KKTC Kimlik Kartı, Sürücü Belgesi) göstermesini isteyebilir ve öğrencinin ikinci bir kimlik ibraz etme yükümlülüğü vardır. Bu nedenle öğrencilerin sınava gelirken yanlarında ikinci bir kimlik belgesi bulundurmaları yararlarına olacaktır. Ayrıca sınav salonunda öğrencilerin kendisine tahsis edilmiş olan sınıfta ve sıranın üstüne kimliklerini koymak suretiyle sınav salon görevlisine kimliklerini ibraz etmesi gerekir.

1. Sınav güvenliği sebebiyle daha önce ilan edildiği üzere ilgili yönetmelik gereği;  “Sınav salonuna sadece kalem, silgi gibi sınavın yazılmasında kullanılacak gereçler ile öğretim elemanı tarafından sınavda kullanılmasına izin verilmiş kaynaklar getirilebilir. Ayrıca, sınav salonuna, diğer öğrencileri rahatsız etmeyecek şekilde tüketilmesi ve geride çöp bırakılmaması koşuluyla şekerleme ve su getirilebilir. Öğrencilerin sınav salonuna cep telefonu, ders notu, ders kitabı, elektronik malzemeler ile girmesi suçtur ve yasaktır. Sınav görevlisi veya görevlilerinin; sınav salonunda sınava giren öğrencilerin üzerlerinde, sıralarında veya erişebilecekleri kadar yakın mesafede cep telefonu ve benzer elektronik iletişim cihazlarının varlığını tespit etmesi durumunda ilgili öğrenci veya öğrencilere kopya işlemi yapılır.
  2. Öğrencilerin hangi yerleşkede hangi sınıfta sınava gireceğine ilişkin listeleri aşağıdadır. Listelerde herhangi bir sıralama ölçütü yoktur ve listeler karma yapılmıştır. Bu sebeple hangi sınıfta ve saat kaçta sınava gireceğinizi bulmak için: Listelerin yayınlandığı dosyayı bilgisayarınıza indirin. İndirdiğiniz dosyaları açın ve Ctrl + F tuş kombinasyonuyla öğrenci numaranızı ya da Ad-Soyad bilginizi aratarak gireceğiniz oturum ve sınıf bilgisini öğrenebilirsiniz.
  1. Listelerde ismi olmayan öğrencilerin 13.11.2018 Salı günü saat 17.00’a kadar tugce.guducu@avrasya.edu.tr adresine Öğrenci No, Ad-Soyad-Fakülte / Myo, Bölüm ve Gireceği Ders bilgilerini mail atmaları gerekmektedir. Bu durumda olup mail atan öğrencilerin sınava gireceği sınıf ve saati öğrencilere gönderdikleri mail adresinden bildirilecektir.