Aşçılık Programı Güz Kermesini Gerçekleştirdi

Avrasya Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri, Aşçılık Programı Başkanı Öğr. Gör. Mustafa Emre ŞİRİN,  Aşçılık Programı öğretim elemanları Öğr. Gör. Rana Ayşenaz YARDIM ve Öğr. Gör. Mihrap TOPRAK öncülüğünde, 23.10.2018 Salı günü Pelitli Yerleşkesi’nde bir kermes düzenlediler.

Kermese Avrasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kenan İNAN, Avrasya Üniversitesi Genel Sekreteri Gülay YENÇERİ, Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Seda ÖZTÜRK, akademik ve idari personelin yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı. Etkinliğin açılış konuşmasını gerçekleştiren Aşçılık Program Başkanı Öğr. Gör. Mustafa Emre ŞİRİN aşçılık mesleğinin öneminden ve mutfakta çalışmanın zorluklarından bahsetti. ŞİRİN, dönem içerisinde buna benzer etkinliklerin yapılacağını belirterek ve bu tip etkinliklerin Aşçılık Programı öğrencilerinin motivasyonlarına önemli katkılar yaptığını ifade etti. Ayrıca önümüzdeki dönemlerde daha büyük organizasyonlarla Aşçılık Programı’nın adını daha çok duyuracaklarını söyleyerek etkinlikte emeği geçen tüm öğrencilere teşekkür etti.