Özel Güvenlik ve Koruma Bölümü AMATEM’i Ziyaret etti

Özel Güvenlik ve Koruma Program Başkanı Öğr. Gör. Metin YENİGÜN ile Bölüm öğrencileri Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi ve Eğitim Merkezi’ni (AMATEM) ziyaret etti. AMATEM Uzman psikolog Faruk BOZKIR ve görevli personeller tarafından karşılanan bölüm öğrencileri, ilk olarak AMATEM’in yürüttüğü çalışmalar, kalan hastaların tedavi süreçleri ve faaliyetler hakkında yetkililerden bilgi aldı. Hastaların tedavi sonrasında sosyal hayata entegre olmasını sağlayacak olan eğitimlerin verildiğini paylaştılar. Hastalar, tedavi süreçlerinin iyi gittiğini ve en kısa zamanda tedavi süreçlerinin tamamlanmasını arzu ettiklerini söylediler.  Bölüm öğrencileri, hastanede tedavi görenlerin bağımlılıkla verdikleri mücadeledeki başarı öykülerini dinledi. YENİGÜN, Başhekim Yardımcısı Cemil KARADAĞ ve personele göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür etti.