Mentorluk Dersleri Girişimci Ruhu İle Tüm Hızıyla Devam Etmektedir !

Öğrencilerimizin kariyerleri ve gelişimleri için büyük önem taşıyan Mentorluk derslerimiz tüm hızıyla başlayarak devam etmekte. Ülkemizde ilk olarak uygulanan ve şu ana kadar bine yakın öğrenci ile yüzlerce girişimcilik projesi üreterek ülkemiz ve bölgemiz için büyük bir başarıya imza attı.  Öğrencilerimizin kişisel gelişimleri için eğitimleri içeren ve aynı zamanda alanındaki başarılı girişimcileri konuk ederek öğrencilerin mesleki bilgi ve deneyimlerine katkı sağlayan dersimiz Oyman Makina’dan Fatih Suat OYMAN’ı konu etti. Sayın OYMAN’ın Girişimcilik üzerine verdiği seminer ile öğrencilerimiz üzerinde etkili izler bıraktı.

Üniversitemizin tüm öğrencileri içinde eğitim programlarımız açık olup 7/24 girişimcilik fikirleri ve proje hazırlama süreçleri için;  Yenilikçilik ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Murat ŞAHİN ile iletişime geçebilirler.

İletişim; ord.muratsahin@gmail.com (7/24)