8 Ekim 2018 tarihinde yapılan İngilizce I ve İngilizce II Muafiyet Sınav Sonuçları ile  10 Ekim 2018 tarihinde, İngiliz Dili ve Edebiyatı (lisans)- Uygulamalı İngilizce ve Çevirmenlik (Önlisans) Bölümlerine EK Yerleştirme ile kayıt olan öğrenciler için yapılan Yeterlilik Sınavı sonuçları aşağıdaki tablolarda gösterilmiştir. Buna göre; isimleri karşısında Başarılı yazan öğrencilerin başarı harf notları not durum belgelerine işlenecektir. Başarısız ve sınava hiç girmeyen öğrenciler ise Güz Döneminde İngilizce I, Bahar Döneminde İngilizce II derslerinden yükümlü olacaklar ve derslerini WEB sitemizden “Moodle” bölümünden Uzaktan Eğitim (UZEM) olarak takip edecekler, vize ve final sınavlarına daha sonra siteden yayımlanacak tarihte ve salonlarda gireceklerdir.

Yeterlilik sınavına girip başarılı olan öğrencilerden İngiliz Dili ve Edebiyat Bölümüne kayıtlı olanlar Yomra yerleşkesinde Uygulamalı İngilizce ve Çevirmenlik Bölümüne kayıtlı olanlar Bölüm başkanlıklarına başvurarak danışmanları vasıtasıyla ders kayıtlarını yaptıracak ve hemen ders programını takip edeceklerdir. Bu sınavdan başarısız olan öğrenciler ise Pelitli Yerleşkesinde açılmış olan Hazırlık Sınıfına devam edeceklerdir.

İNGİLİZCE I

İNGİLİZCE II