Özel Güvenlik Ve Koruma Bölümü ve Sosyal Güvenlik Bölümünden anlamlı ziyaret

Özel Güvenlik ve Koruma Program Başkanı Öğr. Gör. Metin YENİGÜN Ve Sosyal Güvenlik Program Başkanı Öğr. Gör. Emine MUTAFCI İle Bölüm öğrencileri, çalışanların 9 Ekim Dünya Posta gününü kutladı ve kurumu gezerek departmanlar konusunda bilgi aldı. Yalıncak Şube Müdürü KIRALİ, öğrencilerin kurum hakkındaki sorularını cevapladı ve bu anlamlı ziyaretten memnun olduklarını ifade etti. YENİGÜN, açıklamasında bireylerin ve oluşturdukları toplumların hayatlarında önemli zaman dilimleri olduğu gibi sektörlerin, sektörlerde faaliyet gösteren oluşumların da önemli günleri ve dönemlerinin olduğunu aktardı, etkilediği kitle ve oluşturduğu etki bakımından insanlık tarihi boyunca daima gündemde olan iletişim ve posta sektöründe önem arz eden günlerden birisi olduğunu ifadesini kullandı.           Özel Güvenlik ve Koruma Program Başkanı Öğr. Gör. Metin Yenigün ve Sosyal Güvenlik Program Başkanı Öğr. Gör. Emine Mutafcı, PTT Yalıncak Şubesi Müdürü İbrahim Kırali ve personele göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür etti.