Önemli Duyuru

1. Merkezi Sınav Hizmetleri Birimi tarafından İngilizce I-İngilizce II derslerinin Muafiyet sınavı 8 EKİM 2018 tarihinde 2 OTURUM şeklinde yapılacaktır.Her oturum 50 dakikadır ve İngilizce I-II derslerinden  oluşmaktadır.
    *** Sınavlar Pelitli Yerleşkesi’ nde yapılacaktır.
    *** 1.OTURUM saat 13:30‘da başlayacaktır.
    *** 2.OTURUM saat 15:30’da başlayacaktır.
    *** Öğrencilerin sınav saatinden en az 15 (onbeş) dakika önce sınav salonunda, listelerde belirtilen sıralarda hazır bulunmaları gerekir.
    *** Sınav binasına girişler sınav saatinden 30 (otuz) dakika önce başlayacaktır. Yoğunluktan dolayı yaşanabilecek sorunları önlemek amacıyla öğrencilerin girişlerde belirtilen süreleri dikkate almaları önemle rica olunur.
  2. *** Sınavların yapılacağı Sınav Binalarının girişinde kimlik kontrolü yapılır.*** Öğrencinin varsa öğrenci kimlik belgesini yoksa öğrenci belgesini (E-devletten de alınabilir) ibraz etmesi gerekir.
  3. Öğrencilerin  hangi sınıfta sınava gireceğine ilişkin listeleri aşağıdadır. Listelerde herhangi bir sıralama ölçütü yoktur ve listeler karma yapılmıştır. Bu sebeple hangi sınıfta ve saat kaçta sınava gireceğinizi bulmak için: Listelerin yayınlandığı  dosyayı bilgisayarınıza indirin. İndirdiğiniz dosyayı açın ve Ctrl + F tuş kombinasyonuyla öğrenci numaranızı ya da Ad-Soyad bilginizi aratarak gireceğiniz oturum ve sınıf bilgisini öğrenebilirsiniz.
  4. Öğrenciler sınavlara cep telefonu, çağrı cihazı, kablosuz iletişim sağlayan cihazlar, kulaklık, telsiz, çağrı cihazı, silah, kesici alet, gelişmiş elektronik hesap makineleri, fotoğraf makinesi, kayıt cihazı ile her türlü gelişmiş elektronik ve mekanik cihaz ile giremez. Bu şekilde sınava giren öğrencinin sınav başladıktan sonra belirlenmesi durumunda, öğrenci salondan çıkartılır. Ayrıca, yanında kitap, defter, ders notu, sözlük, dergi ve benzeri yayın bulunan öğrenciler salonlara alınmaz.

Öğrenci numarası olmadığı için sınav kaydı yaptıramamış öğrencilerimizin ikinci oturumda sınava gelerek sınav koordinatörü ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.