2018 – 2019 Eğitim Öğretim Yılı Devam Eden Öğrencilerin

Kayıt Yenileme İşlemleri Hakkında Önemli Duyuru

1. Bölüm ücretinin en az 1/3 (üçte biri)’ü anlaşmalı bankalara nakit, geri kalan 2/3 (üçte ikisi)’ü Pelitli Yerleşkesi Muhasebe biriminde anlaşmalı kredi kartlarına 9 eşit taksitle ödenebilmektedir.
  2. Bölüm ücretinin 1/3’lük peşin kısmını nakit olarak ödeme yapamayanlar, Pelitli Yerleşkesi Muhasebe biriminde bütün kredi  kartlarına Tek Çekim olarak ödeyebilecektir.
  3. Bölüm ücretinin 2/3’lük kısmını taksitli ödemek isteyenler; İş Bankası Maximum, Ziraat Bankası Maximum, Albaraka Word, Yapı Kredi Word, Akbank, Garanti Bankası Bonus, TEB Bonus , Denizbank Bonus, Şekerbank Bonus, Halkbank’a ait kredi kartlarına taksit yapılabilmektedir.
  4. Bölüm ücretinin 2/3’lük kısmını taksitli ödemek isteyenler ve yukarıdaki banka kartlarına sahip olmayanlar, Albarakatürk Katılım Bankası ile Otomatik Katılım sistemi (OTS) anlaşması yaparak vadesiz, faizsiz ve komisyonsuz TAKSİT YAPMA imkanı vardır. Konu ile ilgili AlbarakaTürk Katılım Banka Şubeleri ile irtibata geçilmesi gerekmektedir.
  5. Üniversite’de elden nakit para alınmamaktadır. Ücretini nakit ödeme isteyen anlaşmalı bankalara yatırmalıdır.
  6. Okul ücretlerinde çek, senet veya açık hesap yapılmamaktadır.

***Mail Order Sistemi (Uzaktan Ödeme) : Öğrenci okula gelmeden sadece  Bonus özellikli kartlar ile Yapıkredi Word ve Albaraka Word özellikli kredi kartlarına kart bilgileriyle uzaktan 9 taksit yaptırabilir. Diğer banka kartlarına uzaktan taksit yapılmamakta , tek çekim yapılmaktadır. Mail order sistemi ile uzaktan ödeme yapmak isteyen öğrenciler muhasebe birimi ile telefon irtibata geçmesi gerekmektedir. Telf : 0(462) 335 50 00

***Ödemesini tamamlayanlar öğrenciler ders kaydı yapabilir. Eksik ödeme yapanlar ders kaydı yapamayacaktır.

NAKİT ÖDEME YAPILAN BANKALAR

ALBARAKATÜRK KATILIM BANKASI

Alıcı Adı: T.C. Avrasya Üniversitesi

Banka : Albarakatürk Katılım Bankası A.Ş.

Şube : Değirmendere Şubesi:

İban No : TR78 0020 3000 0210 7500 0000 01

GARANTİ BANKASI

Alıcı Adı: T.C. Avrasya Üniversitesi

Banka : Garanti Bankası A.ş.

Şube : Trabzon Şubesi

İban No : TR82 0006 2000 1580 0006 2949 19

(Bankalarda anlaşma gereği herhangi bir “havale masrafı” alınmayacaktır.)

***Bankalarda ödeme yapanlar dekontun açıklama kısmına öğrencinin Adı, Soyadı, T.C.kimlik no ve bölümü yazdırılacaktır ve nakit ödemeler ATM lerden değil Gişelerden Yapılmalıdır. ATM’lerden ücret yatıran ve dekontun açıklama kısmında Adı,Soyadı,T.C.kimlik No ve Bölümü yazılmayan öğrencilerin  sistemleri açılmayacaktır.