BAĞIMLILIK İLE MÜCADELE İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Bağımlılık ile Mücadele İl Koordinasyon Kurulunun 27.06.2018 tarihinde üye kurumların da katılımıyla toplantısı gerçekleştirilmiştir. Toplantıda Avrasya Universitesini Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi bölümünden Doç.Dr.Kamala Gahramanova, Öğr. Gör.Aytaç Dilek ve Öğr. Gör. Ali Tansu Balçı temsil etti.
Konuyla ilgili açıklama yapan Doç.Dr.Kamala Gahramanova Avrasya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi bölümünün bağımlılıkla ile mücadeleyi önemsediğini vurguladı.
Trabzon Bağımlılık ile Mücadele İl Koordinasyon Kurulunun her ay gerçekleştirdiği olağan toplantısında Teknoloji bağımlılığı konusundaki sunumu Öğr. Gör. Aytaç Dilek gerçekleşdirdi.

Avrasya Üniversitesi Çocuk gelişimi bölümünün yaptığı kurumsal faaliyetler, yapılan çalışmalar ve yapılması planlanan çalışmalar konusunda bilgi verildi. Çocuk gelişimi bölümü olarak “Çocuk ve Hukuk” dersi kapsamında yapılan etkinlikler. “Çocuk Teknoloji ve İnternet” dersi kapsamında yapılan etkinlikler, Çocuk Gelişimi Kulübü etkinlikleri, Siber zorbalık ile ilgili eğiticilere yönelik, 0-6 yaş çocuğu olan ailelere yönelik eğitim programının ve 6-12 yaş çocuklara yönelik olarak bilgilendirme çalışmalarının yapılmasıyla ilgili olarak sunum yapıldı.

Toplantıda öğrencilerimizin yapmış olduğu afişler ve el ilanları İl Koordinasyon kurulu üyelerine dağıtıldı ve çok olumlu dönüşler alındı. Ayrıca yapılan bütün çalışmalar İl Koordinasyon kurulun aylık faaliyet raporunda ayrıntılı bir şekilde yazılması için afişler ve el ilanları kurul üyelerine verildi.