Yabancı Diller Yüksekokulu bünyesinde öğrenim gören Hazırlık Sınıfı öğrencilerinden başarısız olanların gireceği “İngilizce Yeterlilik Sınavı” için belirlenecek tarih yine Üniversitemizin WEB sitesinden öğrencilerimize duyurulacaktır.  Tarihin kendilerine kısa mesajla bildirilmesini talep eden öğrenciler aşağıdaki E -mail adresine telefon numaralarını yazıp gönderebilirler.

Bununla birlikte İngilizce Hazırlık sınıfında başarısız durumda olan ve yaz okulunda ders almayı arzu eden ( zira yeterlilik sınavında başarılı olup lisans/önlisans programına da devam edebilir, yaz okulu zorunlu bir seçenek değildir ve tamamen arzuya bağlıdır) öğrenciler 9 Temmuz da başlayacak Yaz okulu dersleri için en son 6 Temmuz 2018 tarihine kadar  başvuruda bulunmaları gerekmektedir. İlanen duyurulur.

leventkalyon@avrasya.edu.tr