Mezuniyet Töreni Tarihi: 09 Haziran 2018, Cumartesi, saat 14:00

Yer: Hayri Gür Spor Salonu ,Pelitli /TRABZON

PROGRAM

• Tüm öğrencilerin en geç saat 13:00’da tören alanında hazır bulunmaları gerekmektedir.
  • Tüm öğrenci ailelerimizin en geç saat 13:00’dan itibaren tören salonuna girişleri sağlanacaktır.

Mezuniyet Töreni, Tören Akışı

• Hayri Gür Spor Salonu girişleri ÖĞRENCİ Girişi, AİLE Girişi ve PROTOKOL Girişi olarak ayrılacaktır.
  • Öğrenciler Hayri Gür Spor Salonu’nun Batı tarafındaki alanda  toplanacaklardır.(İlgili birim Koordinatörleri gerekli yönlendirmeyi yapacak ve salona giriş sırasına göre öğrencileri tertipleyeceklerdir.)
  • Törenin icrası esnasında Öğrenci kendi birimlerinin toplanma alanından kesinlikle ayrılmayacaktır.
  • Her Fakülte / Yüksekokul /Ensitütü’nün alana girişi esnasında; en önde, elinde ilgili Fakülte / Yüksekokul /Ensitütü’nün FLAMA’ sını taşıyan bir görevli, onun arkasında ilgili Fakülte / Yüksekokul’ un Öğretim Elemanları ve en arkada da dörtlü sıra halinde dizilmiş öğrenciler bulunacaktır.
  • Tören Alanı’na ÖĞRENCİ GİRİŞİ olarak belirlenen  kapıdan müzik eşliğinde giriş yapan Öğretim Elemanları ve Bölümleri’ne göre ve dörtlü sıra halinde dizilen Öğrenciler önlerinde yürüyen görevli öğrencinin taşıdığı FLAMAYI dikkate alarak ve onu takip ederek yürüyecek, ailelerini selamlayacak ve Tören Alanı’nda kendilerine ayrılan bloktaki sandalyelere oturacaklardır.
  • İlk önce ilgili Fakülte / Yüksekokul’un hocaları, arkalarına da aynı Fakülte / Yüksekokul’un öğrencileri Bölümleri’ne göre oturacaklardır.

KEP ATMA

• Sahneye çıkıp, belgesini alan her öğrenci çıktığı merdivenin karşısında yer alan merdivenden inip, yerine oturacaktır.
  • Tören bitimi ile kürsüden yemin okunacak ve yemin metninin bitmesi ile kepler tören alanında tüm mezunlarla birlikte atılacaktır.

Not: Kep atma coşkusunu yaşayabilmeniz için sahneden inen herkesin tekrar yerine oturması önemle rica olunur.

Tören Saat 14:00’da başlayacaktır.

Tören Akış Programı

• Törenin Başlaması- Saygı Duruşu-İstiklal Marşı