ÖĞRENCİMİZ MEHMET ABİŞ’İ TEBRİK EDİYORUZ

4-6 Mayıs Tarihleri arasında Havalı Silahlar bölge müsabakaları Trabzon’da düzenlendi. Yarışmaya 400’ün üzerinde katılım gerçekleşmiş ve pazar günü yapılan müsabakalar ile son bulmuştur. Avrasya Üniversitesi Kamu Yönetimi Anabilimdalı Yüksek Lisans öğrencimiz Mehmet Abiş, Büyük Erkekler kategorisinde birinci olmuştur. Milli sporcumuz sezon başından itibaren yarışmalarda güzel skorlar çıkarmış, Ülkemizi ve okulumuzu Türkiye’de ve Yurtdışı müsabakalarında başarıyla temsil etmiştir. Sezon içerisinde baraj puanlarını defalarca geçen sporcumuz, 22 Haziran 1 Temmuz 2018 tarihleri arasında İspanyanın Tarragona şehrinde yapılacak olan Akdeniz Oyunlarında ter dökecek. Bu zorlu mücadelelerde sporcumuza başarılar diliyoruz.

AVRASYA ÜNİVERSİTESİ