Avrasya Üniversitesi ön lisans ve lisans Çocuk Gelişimi öğrencileri 2018’e küçük dokunuşlarıyla renk kattı. Öğrencilerimiz gönüllülük esasına dayalı olarak Öğr. Gör. Aytaç DİLEK öncülüğünde birçok toplumsal projeye imza attı. Şanlıurfa’dan Trabzon’un köy yerlerine kadar birçok noktaya ulaşan etkinliklerin  verdiği mutluluk gözlerden okunacak düzeydeydi. Konu hakkında açıklama yapan Çocuk Gelişimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Kemale GAHRAMANOVA çocukların geleceğimiz olduğunu bundan dolayı üzerlerin de ciddi bir yük taşıdıklarının farkında olduklarını belirtti. Ayrıca Öğr. Gör. Aytaç DİLEK’e yaptığı çalışmalardan ötürü teşekkür eden GAHRAMANOVA üniversitemiz genelinde bu tip etkinliklerin artarak devam etmesini temenni etti.

Öğr. Gör. Aytaç DİLEK yürüttüğü 10 toplumsal projeyi öğrencilerin başarısı ve katkısıyla önemli noktalara ulaştırdığını söyledi. Bu tip etkinliklerin son olmayacağını bu yolda çok daha iyi işler yapacaklarını belirten DİLEK üniversiteler topluma açılan kapılardır bu kapıyı kapatmak üniversiteleri sadece beton binalar olarak kalmasını sağlayacaktır bunu engellemek biz akademisyenlerin en büyük görevi olmalıdır diye sözlerine ekledi.

Akademisyen ve öğrencilerimize teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz…