Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi 2016/2017 Güz Dönemi Ders programları 16.09.2016 tarihinden itibaren ilan edilmiştir. Ders programlarına bölüm sayfalarındaki ders programı linklerinden ulaşabilirsiniz.

• Ders programlarında güncellemeler olabilir. Sıklıkla güncellemeleri web sayfası ve fakülte girişindeki panolardan takip ediniz.
  • Ders seçimlerinizde danışmanınızın uyarılarını dikkate alınız.
  • Öncelikle alttan hiç almadığınız ve FF notlu derslerinize, eğer Ağırlıklı Genel Ortalamanız (AGNO) 2.00 altında ise DD ve DC notlu derslerinize kayıt olunuz.
  • Avrasya Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde belirtilen şartlara göre uygun sayı ve kredide derse kayıt olunuz.
  • Ders programlarını dikkatlice inceleyerek seçtiğiniz derslerde çakışma olmamasına özen gösteriniz.
  • Öğrenci Bilgi Sistemini düzenli olarak kontrol ederek doğru derslere kayıtlı olduğunuzu ve kaydınızın danışmanınız tarafından onaylandığını kontrol ediniz. Eğer bir problem görürseniz en hızlı şekilde danışmanınıza bu durumu bildiriniz.
  • Derslere akademik takvimde belirtilen tarihlerde kayıt olunuz.
  • Seçmeli derslerde kota bulunduğundan sorun yaşamamak için danışmanınızın yönlendirmeleri doğrultusunda ders programınıza uyan seçmeli derse en kısa sürede kayıt olunuz.
  • Dersler dönemin ilk haftasından itibaren düzenli bir şekilde yapılacak ve yoklama kaydı tutulacaktır. Devamsızlık sorunu yaşamamak için ilk haftadan derslerinize katılmaya özen gösteriniz.
  • Ders muafiyeti yaptıracak öğrencilerin derslere kayıt olmada zaman kaybetmemeleri için onaylı ders içeriği ve transkriptlerini en hızlı şekilde ilgili birimlere teslim etmeleri gerekmektedir. Muafiyet sonuçları açıklanana kadar devamsızlık sorunu yaşamamak için danışmanların yönlendirmesi doğrultusunda derslere katılmaya özen gösteriniz.

Başarılı bir dönem geçirmeniz dileğiyle.

Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanlığı