1. Aşçılık Programı Kermesi Gerçekleştirildi

Avrasya Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri, Aşçılık Programı Başkanı Öğr. Gör. Mustafa Emre ŞİRİN ve Aşçılık Programı Danışmanı Öğr. Gör. Rana Ayşenaz YARDIM öncülüğünde, 8 Mayıs 2018 Salı günü Pelitli Yerleşkesi’nde bir  kermes düzenlediler.

Kermese Avrasya Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa ÜREN, akademik ve idari personelin yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı. Etkinliğin açılış konuşmasını gerçekleştiren Aşçılık Program Başkanı Öğr. Gör. Mustafa Emre ŞİRİN aşçılık mesleğinin öneminden ve zorluklarından bahsetti. Şirin, dönem içerisinde buna benzer etkinliklerin çoğalmasının öğrencilerin motivasyonlarına önemli katkılar yapacağını ve önümüzdeki yıllarda daha büyük organizasyonlarla Aşçılık Programının adını daha çok duyuracaklarını, söyledi.