11 Aralık 2018 günü Bulancak Anadolu Lisesi Üniversitemizi ziyaret etmiştir. Rektörlüğe yapılan nezaket ziyareti sonrasında Üniversite hakkında genel bilgiler alan öğrencilere Üniversitemizin her üç yerleşkesi de Dr. Öğr.Üyesi Levent KALYON tarafından gezdirilmiş ve bölümler/programlar hakkında bilgiler verilmiştir. Yomra Yerleşkesinde Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sn. Ali ÖZBİLEN tarafından karşılanan öğrencilere burada atölye ve sergiler gezdirilmiş alana ilişkin önemli bilgiler verilmiştir. Sonrasında Ömer Yıldız Yerleşkesinde öğrenciler ile birlikte yenilen öğle yemeğinin ardından bu Yerleşkedeki laboratuar ve derslikler gezilmiş ve Sağlık birimleri ile Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu tanıtılmıştır. Ziyaretten duydukları mutlulukları ifade eden Bulancak Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretim elemanları Ömer Yıldız Yerleşkesinden uğurlanmıştır.