Avrasya Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Aşçılık Bölümünden Ramada Plaza’ya Ziyaret

Avrasya Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Aşçılık Bölümü öğrencileri, otel mutfaklarının temel yapısı ve mutfak işleyişi hakkında bilgi edinmek için Trabzon Ramada Plaza’yı ziyaret ettiler.

Program, Aşçılık Bölüm başkanı Öğr. Gör. Mustafa Emre ŞİRİN ve Aşçılık Bölümü öğretim elemanı Öğr. Gör. Rana Ayşenaz YARDIM eşliğinde gerçekleşti. Programa Aşçılık Bölümü 1. ve 2. sınıf öğrencileri katıldı. Öğrencilere, mutfak şefi öncülüğünde mutfakta kullanılan araç gereçler tanıtıldı. Bunun yanı sıra mutfak personelinin deneyimleri de öğrencilerle paylaşıldı. Mutfak ziyareti sonrasında da restoran şefi öncülüğünde otelin restoran, bar ve diğer bölümleri ziyaret edilerek çalışma ortamı ve çalışma şartları hakkında bilgiler edinildi.

Ziyaret sonrası Aşçılık bölüm başkanı Öğr. Gör. Mustafa Emre ŞİRİN verimli bir program olduğunu belirterek öğrencilerin mezun olduktan sonra sektöre hazır olabilmeleri için buna benzer ziyaretleri sık sık yapacaklarını ifade etti.