Çanakkale Zaferinin 103.Yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü  nedeniyle 16 MART 2018 Cuma günü,Üniversitemizde  şehit yakınlarının da katılımı ile çeşitli etkinlikler düzenlenmiştir. Aşağıya çıkarılan etkinlik programı kapsamında; etkinliğin yapıldığı yerleşke ve saatte o yerleşkedeki öğretim elemanları ve öğrenciler ders saatinde ki etkinliğe katılacaklardır. Diğer yerleşkede dersler  devam edecek ancak dersi olmayan öğretim elemanları ve öğrencilerin etkinliklere katılımı beklenmektedir.

ÇANAKKALE ZAFERİNİN 103 YIL DÖNÜMÜ ve ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ

ETKİNLİK ve ANMA PROGRAMI

16 MART 2018

S.No Faaliyet Zaman Süre Yer Açıklama