İstiklal Marşının Kabulünün 97.Yıl Dönümü; Yalıncak Yerleşkesi Konferans Salonunda 12 MART 2018 Saat 11.00 yapılacak bir Anma Programı ile kutlanacaktır. Programa tüm öğrenci ve Öğretim elemanlarının katılımı beklenmektedir.

İSTİKLAL MARŞININ KABUL EDİLİŞİNİN 97.YILDÖNÜMÜ

ETKİNLİK ve ANMA PROGRAMI

S.No Faaliyet Zaman Süre Yer Açıklama
1. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı 11.00 5’ Yalıncak Konferans Salonu

Öğrt. Elemanı ve Öğrencilerin katılımı beklenmektedir.

2. Avrasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sn. Kenan İNAN’ın Konuşmaları   5’ (Tensiplerine maruzdur)
3. Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Sn. Ömer YILDIZ’ın Konuşmaları   5’ (Tensiplerine maruzdur)
4. “İstiklal Marşı İhtiyacı ve Kabulü”Konulu Konferans   15’ Yrd. Doç. Dr. Levent KALYON
5. İstiklal Marşı’nin tüm kıt’aları ile öğrenciler tarafından şiir olarak seslendirilmesi   5’ Türk Dili Edebiyatı Bölümü Öğrencileri