Bahar Dönemi Muafiyet Sınavları

YDB102 ingilizce-2 ve ENF102 Temel Bilgi Tek.Kull.

Derslerinin muafiyet sınavları 15 Şubat 2018 tarihinde yapılacaktır. Sınava bu dersleri ilk defa alacak öğrenciler  ve daha önce muafiyet sınavlarına girmemiş öğrenciler girebilirler.

Sınava Kayıt : Akademik danışmanlarınıza öğrenci bilgilerinizi ve muafiyet sınavına girmek istediğiniz dersi yazdırarak kayıt olabilirsiniz.

Kaydınızı en geç 9 Şubat 2018 tarihi mesai bitimine kadar tamamlamanız gerekmektedir.

NOT:

1) 6 Ekim 2017 tarihinde yapılan Muafiyet Sınavlarına giren öğrenciler muafiyet sınavına girme haklarını kullanmış oldukları için bu muafiyet sınavına katılamazlar.

2) Muafiyet sınavına girecek öğrencilerin listesi ayrıca yayınlanacaktır. Listede ismi olmayan öğrenciler sınava alınmayacaktır. Öğrenciler belirtilen sınav yerlerinde sınava girebileceklerdir. Belirtilen sınav yerinin dışında sınava giren öğrencilerin sınavları geçersiz sayılacaktır.

3) Sınava gelirken öğrenciler sadece kırtasiye malzemesi ve su getirebilir bunun dışında Cep Telefonu, her türlü elektronik cihaz, çanta vs. yasaktır. Bu ve buna benzer her türlü yasaklı malzeme ile gelen öğrenciler sınava kesinlikle alınmayacaktır.

T.C. AVRASYA ÜNİVERSİTESİ

Merkezi Sınav Hizmetleri Birimi