Doğu Karadeniz Bölgesinde Sağlık Turizminin Geleceğini Değerlendiren Üniversitemiz Öğretim Görevlisi Murat Şahin’e plaket takdim edildi.

Doğu Karadeniz Sağlık Turizmi Derneği’nin yürüttüğü “Doğu Karadeniz Turizminde Hedef 2023” projesinin açılış panelinde üniversitemiz Öğretim Görevlisi Murat Şahin,“Doğu Karadeniz Bölgesinde Sağlık Turizminin Geleceğini”değerlendirdi. Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Trabzon İl Kültür Turizm Müdürü, Ortahisar Belediyesi Başkan Yardımcısı, İŞ-KUR Trabzon İl Müdürünün de katıldığı toplantıda Öğr. Gör. Murat ŞAHİN; “Sağlık Turizm’inin Trabzon’un yanı sıraKaradeniz Bölgesinin ve ülkenin kalkınmasındaki önemli rolüne vurgu yaparak,bu alanda büyük bir kaynak ve potansiyele sahip olduğumuzu söyledi. Ayrıca Şahin; gelecekteki hedeflerimizin büyük olması gerektiğini ifade ederek, Avrasya Üniversitesi bölgenin ihtiyaç duyduğu alanlarda önemli bilimsel çalışmalar ortaya koyduğunu bunun yanı sıra bölgenin kalkınması için Mentorluk bünyesinde nitelikli girişimcilik projeleri çıkarttıklarınıbelirtti.”

Konuşmanın bitiminde DOKASAT başkanı üniversitemiz öğretim görevlisi Murat Şahin’e plaket taktim etti.