Avrasya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü 2. sınıf öğrencileri anlamlı ve güzel bir etkinliğe imza attılar. Trabzon ilimizin güzide bir ilçesi olan Yomra’nın Oymalıtepe köyünü ziyaret eden öğrencilerimiz Oymalıtepe İlkokul ve Oymalıtepe Ortaokulu öğrencilerine Beslenme ve Hijyen konulu sunumlarını yaparak, öğrencilere hediyeler dağıttılar. SHMYO Öğr. Gör. Arif AKSOY tarafından düzenlenen etkinlikte çok keyifli dakikalar yaşandı. Minik öğrencilerin ışık dolu gözleriyle abi ve ablalarından dinledikleri eğitici bilgiler ile farklı bir gün yaşadılar. Okul müdürleri tarafından sıcak bir karşılama ile karşılaşan öğrencilerimiz etkinlik sonrası toplu fotoğraf çekerek teşekkür ettiler. Öğr. Gör. Arif AKSOY ise üniversitelerin çevre okullarla iç içe şekilde olması gerektiği, bilgilerin paylaştıkça yararlı olacağı ve mutlu gözlerin insana çalışma teşviki getirdiğini belirtti. Hediyeler ve besleyici meyveler dağıtılmasının ardından etkinlik sona erdi.