*AVRASYA ÖĞRENCİSİ TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

*60. MADALYASINI ALDI

Avrasya Üniversitesi yerel yönetimler programı yüksek lisans öğrencisi Milli Sporcu Mehmet Abiş Türkiye üçüncüsü oldu.

Büyük Erkekler kategorisinde yarışan Milli Sporcumuz Mersin ilinde düzenlenen Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonasında 620 puana ulaşarak tekrar Milli Takım barajını aşmış, 10. Kez A Milli takıma girmeye hak kazanmıştır. Son ana kadar mücadeleyi hiç bırakmayan sporcumuz, Finalden üçüncü olarak ayrılarak 60. Madalyasını almış oldu.

Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız, Abiş’i telefonla arayarak tebrik etti. Yıldız, Şubat ayında Macaristan’da yapılacak olan Dünya şampiyonasına katılacak sporcumuza Ülkemiz ve üniversitemiz adına başarılar diliyoruz. Bizleri onlarca kez gururlandıran milli sporcumuz Dünya Şampiyonu olarak ülkemize en büyük onuru yaşatacaktır, buna gönülden inanıyorum. Avrasya Üniversitesi olarak bizleri ve ülkemizi temsil eden sporcularımızın her zaman yanında olacağız, kendilerinin destekçisi olacağız, dedi.