Avrasya Üniversitesi çocuk gelişimi kulübü olarak 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü nedeniyle planladığımız farkındalık çalışmalarının üçünü gerçekleştirmenin mutlulu gururunu yaşıyoruz. 1.etkinliğimiz olan fakülte farkındalık çalışmalarımızın 17 kasım 2017 tarihin de Ömer Yıldız Yerleşkesinde pankartlarımızı asarak  gerçekleştirdik. 2.etkinliğimiz ise Varlıbaş AVM’ de Çocuk Hakları standı kurarak bildiri ve broşürlerimizi dağıttık. 3.etkinliğimizde ise Trabzon Büyük Şehir Belediyesi ile ortaklaşa düzenlediğimiz çocuk Hakları standını Trabzon Meydan Parkında gerçekleştirdik. Halkımız tarafından büyük bir ilgiyle karşılandık. Kasım ayı boyunca Çocuk Hakları ile ilgili çalışmalarımız devam edecektir. Çocuğun bulunduğu her yerde olamaya devam edeceğiz.