Avrasya’dan Minik Kalplere Sevinç Köprüsü

Üniversitemiz Bankacılık bölümü hocalarından Öğr. Gör. Murat ŞAHİN’ininkoordinatörlüğünde Yrd. Doç. Dr. Levent KALYON ’un yardımıyla, Yomra Belediye Başkanı İbrahim SAĞIROĞLU, Araklı Belediye Başkanı Recep ÇEBİ’ninbüyük desteğiyle Şırnak ili Özveren İlköğretim ve İlkokuluna okul ve kırtasiye malzemesi yardımında bulunuldu.

Avrasya Üniversitesi Öğretim Görevlisi Murat ŞAHİN hocamız konuşmasında, yardım için maddi ve manevi her türlü desteği veren başta Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Ömer YILDIZ, Genel Sekreter Gülay YENİÇERİ,ile aynı zamanda Yomra Belediye Başkanı İbrahim SAĞIROĞLU ve Araklı Belediye Başkanı Recep ÇEBİ, Avrasya Üniversitesi öğretim görevlileri Öğr. Gör. Ziya SELİM, Öğr. Gör.Metin YENİGÜN, Öğr. Gör. Esma OK, üniversitemiz öğrencilerinden; Betül ERİM, Nazlıcan ERGÜL, Ahmet Can YİĞİT, Seda ÇOLAK, Serap CEBECİ, Can TÜRK, Almira BAYKUŞ, Derya PINAR, Merve TANDOĞAN’a ismine yer veremediğimiz tüm destekçilerine sonsuz teşekkür etti.

Okul araçlarına ve kırtasiye malzemelerine kavuşan minik öğrenciler büyük mutluluk ve sevinç yaşadı.