MUAFİYET SINAVIYLA İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU !

YDB 101 İngilizce-I
YDB 102 İngilizce-II
ENF 101-102 Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı

derslerinin muafiyet sınavları 6 EKİM 2017 tarihinde sadece Ömer Yıldız Yerleşkesi‘nde yapılacaktır.

*** Sınav 2 oturum şeklinde yapılacaktır.
Sabah Oturumu                 : Saat 10.00

Öğleden Sonra Oturumu  : Saat 13.30 ‘da başlayacaktır.

*** Aşağıdaki listelerde ismi  olmayan (yaşanan teknik problemlerden dolayı muafiyet sınavlarına kayıt yaptıramayan) öğrenciler,

Öğleden Sonra (13.30) oturumunda sınava alınacaktır. Listelerde ismi olup da belirtilen oturumda sınava girmeyen öğrenciler diğer oturumlarda sınava alınmayacaktır.

*** Öğrenciler sınava gelirken sadece kırtasiye malzemesi ve su getirebilirler. Daha önce bildirilen yasaklı malzemeler (Cep Telefonu, Her türlü elektronik cihazlar, Çanta vb.) ile sınava gelen öğrenciler sınava alınmayacaktır.

*** Öğrencilerin sınav saatinden en az 15 (onbeş) dakika önce sınav salonunda, listelerde belirtilen sıralarda hazır bulunmaları gerekir.

*** Sınav binasına girişler sınav saatinden 45 (kırkbeş) dakika önce başlayacaktır. Yoğunluktan dolayı yaşanabilecek sorunları önlemek amacıyla öğrencilerin girişlerde belirtilen süreleri dikkate almaları önemle rica olunur.

1.OTURUMDA SINAVA GİRECEK ÖĞRENCİ LİSTESİ

2.OTURUMDA SINAVA GİRECEK ÖĞRENCİ LİSTESİ