2017 – 2018 Eğitim – Öğretim yılında öğrenim görecek öğrencilerin öğrenim ücretlerini ödeme biçimleri

2017 – 2018 Eğitim – Öğretim Ücretleri Hakkında Genel Bilgi

Devam eden öğrenciler için 2017-2018 Eğitim Öğretim ücretleri ödenmeye başlanmış olup ; bölüm ücretlerinde bir değişiklik yoktur. Son ödeme tarihi 22.09.2017 dir.

667 KHK Kapsamında kapatılan üniversitelerden gelen öğrencilerin 2017-2018 eğitim öğretim ücretleri belirlenmemiş olup,  YÖK tarafından belirlenen ücretler Üniversitemizin internet sitesinde yayınlanacaktır.

Dönem veya Yıl uzatan öğrenciler için vermeniz gereken ders sayısı;

1- Güz ve Bahar döneminde toplam 3 ders ise kredi başı ücret ödenir.2017-2018 yılında kredi başı ücret 450.00 TL dir.

2-Dersler 3 ‘den fazla hepsi tek bir döneme ait ise (güz veya bahar )yarım dönem ücreti ödenir.

3-Dersler 3’den fazla  hem güz hem de bahar dönemine sarkıyorsa yıllık ücret ödenir.

( Bu 3 madde kapatılan üniversite öğrencilerini kapsamaz.)

Ödeme Şekli ;Bölüm ücretinin en az 1/3 (üçte birini) anlaşmalı bankalarımıza nakit olarak, geri kalan 2/3 (üçte ikisini) Ömer Yıldız Yerleşkesi Muhasebe Birimine kredi kartına 9 eşit taksitle ödeyebilirler.Elden nakit para alınmamaktadır.Okul ücretlerinde çek, senet yada açık hesap yapılmamaktadır. Ödemesini tamamlayanlar 18-22 eylül 2017 tarihleri arasında internetten ders kaydı yapabilir. Eksik ödeme yapan öğrencilerin ders kayıtları açılmayacak olup,Ders kayıt haftasında ders kaydı yapmayan öğrenci daha sonradan ders kaydı yapamayacak ve dönemi uzayacaktır.

Ödeme Yapılan Bankalar

ALICI ADI: T.C. AVRASYA ÜNİVERSİTESİ

AlbarakaTürk Katılım Bakası Değirmendere Şubesi: TR78 0020 3000 0210 7500 0000 01 (Albaraka Türk Katılım üzerinden yapacağınız ödemelerde anlaşma gereği herhangi bir “havale masrafı” alınmayacaktır.)

ALICI ADI: T.C. AVRASYA ÜNİVERSİTESİ

Garanti Bankası Merkez Şubesi : TR82 0006 2000 1580 0006 2949 19 (Garanti Bankası üzerinden yapacağınız ödemelerde anlaşma gereği herhangi bir “havale masrafı” alınmayacaktır.)

***Öğrenim Ücretinin 1/3 Nakit ödeme yaparken dekontun açıklama kısmına öğrencinin Adı,Soyadı,T.C.kimlik no ve bölümü mutlaka yazılmalıdır ve nakit ödemeler ATM lerden değil gişelerden yapılmalıdır. ATM’lerden ücret yatıran ve dekontun açıklama kısmında Adı,Soyadı,T.C.kimlik No ve Bölümü yazılmayan öğrencilerin  sistemleri açılmayacaktır.

Kredi Kartı ile Yapılan Ödemeler (Taksitli ve Nakit Tek Çekim Ödemeler) 1/3  peşin kısmı nakit olarak ödeme yapamayanlar için bütün kredi  kartlarına TEK ÇEKİM, kalanı 3/2 lik kısım kredi kartına 9 taksit yapılmaktadır.

Kredi kartına Taksit yapılan Kartlar aşağıda sıralanmıştır.

İş Bankası  Maximum ,Ziraat Bankası Maximum,Albaraka Word,Yapı Kredi Word,Akbank,Garanti Bankası (bonus özellikli bütün kartlar ),Halkbank

***Mail Order Sistemi (Uzaktan Ödeme) : Öğrenci okula gelmeden sadece  Garanti Bankası ve Bonus özellikli kredi kartlarına kart bilgileriyle uzaktan 9 taksit yaptırabilir. Diğer banka kartlarına uzaktan taksit yapılmamakta , tek çekim yapılmaktadır.

BİLGİ İÇİN 0462 335 50 00 muhasebe@avrasya.edu.tr ve muhasebe2@avrasya.edu.tr