Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğrencileri Mikro-Parazitoloji  dersi sorumlusu Öğr. Gör. Arif AKSOY öncülüğünde Pelitli Mareşal Fevzi ÇAKMAK İlkokulu 3. sınıf öğrencilerine ağız ve diş sağlığı konulu eğitim verdiler. Sterilizasyon ve dezenfeksiyon içerikli olan eğitime ilkokul öğrencileri yoğun ilgi gösterdi. Toplam 9 şubede 300 civarı öğrenciye seslenen hemşire adaylarımız temizliğin önemini vurgulayarak tüm öğrencilere diş macunu ve diş fırçası dağıttı. Etkinlikte öğrencilerimizi güler yüzüyle karşılayan ve çok sıcak davranan 3. sınıf öğretmenlerinden Soner YILMAZ eğitim sonrası tüm öğrencilerimiz adına Öğr. Gör. Arif AKSOY’a teşekkür ederek okulunun kapılarının Avrasya Üniversitesi öğrencilerine sonuna kadar açık olduğunu belirtti.

AKSOY; ”Çocuklar geleceğimiz onları kazanmak, temizlik konusunda farkındalık yaratmak üniversiteler açısından en önemli görevimiz.”  diyerek hemşirelik bölümü öğrencilerine aktif katılımı ve samimiyetleri dolayısıyla teşekkür etti.

Okulumuz adına öğrencilerimizin bu anlamlı etkinliğini kutluyoruz.