Yrd.Doç.Dr. Burak HERGÜNER İtalya’da Avrasya Üniversitesi’ni temsilen EBES 22 Konferansına Katıldı

24-26 Mayıs 2017 tarihinde Roma’da bulunan Sapienza University of Rome tarafından organize edilen EBES (Eurasia Business and Economics Society) konferansında Üniversitemiz Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Burak Hergüner, Avrasya Üniversitesi’ni temsil etti.

Kanada’dan Dr. Judith Anne Clarke’ın başkanlık ettiği ve bölgesel konuların tartışıldığı oturumda, Yrd. Doç. Dr. Burak Hergüner “Perceptions of University Students on European Union-Turkey Relations: A Metaphor Analysis”başlıklı birbildiri sundu. AB-Türkiye ilişkilerinin üniversite öğrencilerinin bakış açısından değerlendirildiği fenemonoloji deseninde yapılan çalışma, Akademisyenlerin yanı sıra, Sapienza Üniversitesin’de okuyan öğrenciler tarafından da ilgi gördü.

Konferansa 59 farklıülkeden 400 civarında Akademisyen katıldı.